Hoşgeldiniz : Misafir
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıGiriş yapKayıt Ol

Paylaş | 
 

 Galatasaray Hollandada

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
EsinTi
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
avatar

Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 228
+Rep : 5
Kayıt tarihi : 03/04/10
Nerden Nerden : Kayseri
Lakap : !Muro!

MesajKonu: Galatasaray Hollandada   Paz Tem. 11, 2010 11:49 pm

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, 2010-2011 sezonu öncesi hazırlık
kampı için Hollanda'ya gitti. Bu sabah Hollanda’ya hareket eden
Galatasaray kafilesi, 25 Temmuz 2010 tarihine kadar sezon öncesi
hazırlık kampını Venlo bölgesindeki Horst’te sürdürecek.

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın Hollanda / Venlo’daki hazırlık
kampında oynayacağı, biri daha sonra açıklanacak beş maçın programı ise
şöyle:

13 Temmuz 2010 19:00 (CET), 20:00 (TSİ)
FC Kleve – Galatasaray
Volksbank Arena, Kleve

15 Temmuz 2010 19:00 (CET), 20:00 (TSİ)
VFB Homberg – Galatasaray
PCC Stadion, Dusiburg

18 Temmuz 2010
Bu karşılaşma ileri bir tarihte açıklanacak.

21 Temmuz 2010 20:00 (CET), 21:00 (TSİ)
Galatasaray – Fenerbahçe (Spor Toto Dostluk Kupası)
Borussia Park, Mönchengladbach / Almanya

24 Temmuz 2010 19:00 (CET), 20:00 (TSİ)
NEC Nijmegen – Galatasaray
Volksbank Arena, Kleve

_________________

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://gencligiz.forumakers.com
 
Galatasaray Hollandada
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En çirkin 10 futbolcudan 2'si Galatasaraylı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: SPOR :: Spor haberleri-
Buraya geçin: